a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Bedrijven beginnend met C

Cafe De Hoeve

Cafe De Hoeve

Bij Christel Decibel

Bent u op zoek naar een gezellig café of zoekt u een zaal om een feest in te geven, of wilt u gewoon even uitblazen in onze tuin. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Carines Cakes

Speciaal voor jou gedecoreerde taarten.

Chaletbouw & renovatie De Bleye Philippe

voor elke renovatie of afwerking van uw nieuwbouw of bestaande woning.

Chaletbouw en alle renovatiewerken.

Chirojongens Sint-Amandus Oostakker

Chirojongens Sint-Amandus Oostakker

Als je 't mij vraagt: Chiro Oostakker !!!

Bij de Chirojongens van Sint-Amandus Oostakker komen we samen om te spelen en een leuke namiddag te beleven.

Computer Checkpoint Oostakker

Computer Checkpoint Oostakker

Als véél meer net genoeg is...

Uw Telenet Center & Telenet Business Specialist; Uw Eni Center Uw IT & multimedia specialist Uw hersteller van pc & laptop Uw herkende iLabo hersteller voor Mac, smarphone en tablet Uw Kiala/UPS afhaal en verzendpunt Alles onder één dak!
CREATIF NAILS

CREATIF NAILS

Gel, acryl en polish.

Creative Projects bvba

Wij durven anders denken

De creatieve ingenieur en zaakvoerder ir. Christel Drowaert studeerde af in 1991 aan de K.U.Leuven als burgerlijk ingenieur in de Chemische ingenieurstechnieken. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring in engineering en in het managen van grote investeringsprojecten in de industrie in zowel locale als internationale ondernemingen. Ze werkte steeds vernieuwend in bedrijven zoals Proviron Engineering, Technip Belgium, Technip France, BnS Engineering, Pharmacia, Pfizer, Solutia Europe, Soresma. Daarna startte ze haar eigen onderneming Creative Projects bvba waar ze als freelance ingenieur voor grote industriële ondernemingen werkt (multinationals) om hun investeringen in Vlaanderen te helpen realiseren. Als uit de hand gelopen hobby doet ze ook nog aan fotografie en maakt ze handgemaakte sieraden onder het facebook merk Crea Copine (fantasiejuwelen) met glaskralen, parels en kwalitatief materiaal en geeft ze workshops bij mensen thuis op aanvraag. Sieraden zijn tussen 5 en max 30 euro.

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.