Ackerman Verzekeringen (KBC Verzekeringsagentschap)

Steeds vooruitziend...

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Verzekeringskantoor Ackerman is een dynamisch familiebedrijf van reeds 3 generaties zelfstandigen, met meer dan 40 jaar ervaring en expertise in de verzekeringssector. In 1989 nemen Frank en Lieven het verzekeringskantoor over van hun vaders Hubert en Jozef. In 2014 treedt ook Nathalie Ackerman, dochter van Frank, in de voetsporen van haar vader.

De derde generatie Ackerman biedt zich aan... Verzekeren is een kwestie van maatwerk. Om die reden bieden wij u een vast aanspreekpunt met persoonlijk contact en kwaliteit. Verzekeren, van mens tot mens, in vertrouwen, om uw veiligheid & uw zekerheid te garanderen. Steeds vooruitziend zijn, is één van onze sterktes. We streven tevens naar een professionele opvolging van uw schadedossier met service, tevredenheid en een langdurige relatie op de eerste plaats. ​

In een maatschappij in verandering , waar snelheid niet onbelangrijk is geworden, investeren wij ook in onze digitale bereikbaarheid. Bereikbaar zijn, is in combinatie met snelheid en transparantie, een zeer belangrijke meerwaarde geworden. Onze ambitie is om samen met u mee te groeien en uw belangen te verdedigen waar nodig, van risico analyse tot schade afhandeling. ​ Met het oog op de toekomst en het verleden in gedachten, trachten wij een financiële bescherming op maat voor te stellen voor uw gezin of uw bedrijf.

Zowel jongeren, alleenstaanden, gezinnen, zelfstandigen,  ondernemingen en verenigingen kunnen bij ons terecht. Als exclusieve partner van KBC Verzekeringen, hebben wij dan ook de nodige kwaliteit en expertise in huis. Wij hebben, indien nodig, natuurlijk ook de mogelijkheid om op andere maatschappijen een beroep te doen dankzij KBC Insurance Solutions. ​ ​ Als u een schadegeval hebt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Dat begrijpen we.

Daarom staan wij altijd voor u klaar en blijven we steeds bereikbaar. ​ ​

Openingsuren

Ma - Di 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u

Woe 08u30 - 12u30 (namiddag gesloten)

Do - Vrij 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u

Buiten deze kantooruren zijn wij beschikbaar op afspraak.

Adres

  • Straat: Gentstraat 411
  • Postcode: 9041
  • Plaats: Oostakker

Contact

  • Telefoon: 09 251 05 70
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.